top of page

Hagekontor og fullstendig panikk

Det er lørdag og jeg kjenner det kribler i fingrene etter å jobbe. Samtidig går det plutselig opp for meg hva jeg har gjort og jeg blir overveldet av at jeg faktisk ikke har jobb til høsten. Siste lønning er 12.7 og etter det kommer det ikke penger av seg selv.


Det minner meg om da jeg satt på lærerværelset og gråt på siste skoledag for noen uker siden. Gråt fordi jeg skal si hade til elevene og også på mange måter hade til den jeg har vært de siste 12 årene. Lærer er en identitet du på mange måter bærer med deg hele døgnet. Inspirasjon til undervisningsopplegg, ideer til klasserommet og tanker om elevene har gått døgnet rundt i 12 år.

Og det var veldig trist å si hade til den rollen og den jobben.


Men som en kollega av meg poengterte: "du har valgt det selv"


Og det har jeg jo.


Og kanskje det kommer til å gå bra?


5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Hvordan lære seg et nytt språk?

Det er spennende å lære seg et nytt språk. Det åpner dører til interaksjon med andre mennesker, kulturer og tenkemåter. Å lære et nytt språk kan også være frustrerende og overveldende. Så hvordan skal

bottom of page