top of page

Oppstart av kurs

Det har vært en lang måned med mye valp og fokus på sommerens gleder. Jeg har vært en tur i Polen med Hvite Busser 2022 for å hjelpe et lite busslass med Ukrainske flyktninger til Norge. Tok også med meg sønnen min på hyttetur. Samtidig har jeg tenkt mye på kurs og hva jeg ønsker å oppnå. Jeg har foreløbig satt opp to kurs: et nybegynnerkurs for russisktalende og et kurs for viderekommende som ønsker å perfeksjonere norsken sin.

Nå er det neste problemet mitt å prise tjenestene mine. Jeg synes i det hele tatt det er vanskelig å ta betalt av folk.


Det blir spennende å komme i gang med kurs uansett. Skal jeg slå igjennom som kursholder, må jeg starte å være kursholder. Så får jeg se hvordan dette utvikler seg.6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Levitator

bottom of page