top of page

Starte egen bedrift

Jobben er sagt opp og veien foran meg er ganske uklar. Jeg ønsker å få bedriften min på beina, for nå har den ligget og ulmet som en vag fremtidsdrøm i mange år.


I dag har jeg jobbet med bedriftsplan, logo, farger og nettside. Jeg brukte midjourney og canva for å lage bilder og designvalg, jobben med å implementere designvalgene mine i wix var det absolutt vanskeligste. Men. Nå er jeg i gang!Heldigvis har jeg kjøpt en liten valp som kan hjelpe meg i planleggingsfasen.


I morgen skal jeg begynne å lage selve kursene og knote videre med wix.


8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Hvordan lære seg et nytt språk?

Det er spennende å lære seg et nytt språk. Det åpner dører til interaksjon med andre mennesker, kulturer og tenkemåter. Å lære et nytt språk kan også være frustrerende og overveldende. Så hvordan skal

bottom of page